Vakaasta "en lähde tohon typerään blogitouhuun" päätöksestä huolimatta tässä nyt sitä sitten ollaan, Remulle on siis väsätty oma blogi. Ulkoasu nyt on mitä on, varmaan 4 vuoden takaiset koodauskokemukset oli kiitettävästi kadonneet päästä, joten tälläsenkin ulkoausn väkäämiseen meni ilta jos toinenkin :D
  Kuvia lisäilen varmaankin tähän blogiosioon jos tarinoihin joskus liittyy kuvia, mutta varsinaista galleriaa en tee. Kuvia löytyy tuolta omilta kuvasivuiltani, jonne linkki löytyy galleria osiosta tuolta oikeasta laidasta.
  Mutta nyt sitten itse asiaan eli Remuun ja Remun koulutukseen, eli siis niihin asioihin joihin meinaan nyt täällä keskittyä. Kyseinen nuorimies haettiin meille 7 viikon iässä 28.3 kasvattajaltaan Lahdesta. Ensimmäinen viikko totuteltiin vain ihan normaaliin kotielämään, tutustuttiin ymräristöön sekä uuteen laumaan ja tietenkin opeteltiin ettei kissan lähelle kannata yksinkertaisesti mennä, ellei halua bitchslappiä kuonolleen.
  Heti aluksi kävi selväksi, että Remu on kova poika komentamaan. Siinä sitten tehtiin erilaisia toimia, kuten ruokailtiin aina ennen koiraa, laitettiin se väistämään ihmistä  ja erilaisten muiden arvojärjestystä ilmentävien singaalien avulla saatiin turha komentelu loppumaan .
  Kuukauden sisällä olemme nyt sitten  opetelleet erilaisia  perushommia, kuten taluttimessa kävely, joka sujui Remulta melkeenkin heti, välillä tietysti  joku ihana ihminen kävelee edellä ja vahingossa tulee nykäistyä. Muita asioita on pannan laittaminen (koira pujottaa pannan itse päähän), ruuan ansaitseminen katsomalla, kieltosana, asiallinen tervehtiminen (ei hypitä), autossa matkustaminen, yksin jääminen ja käsiteltävänä oleminen. Kynsiä on leikelty pariinkin otteseen ja tassukarvat trimmattiin eilen ensimmäistä kertaan.
  Remu suoriutuukin kaikesta edelläolevasta hyvin, välillä tietysti saattaa vaihdella. Pikku-collie onkin osoittautunut olevan viisas lapsonen, joka oppii kyllä asiat nopeasti, kunhan vain niiden tekeminen on sille tarpeeksi kannattavaa!