Tässää maanantaina käytiin Remun kannssa rokotuksissa, se oli siellä taas reipas itsensä.Viipotti vain ympäri vastaanottoa ja jutteli kovasti :) Eläinlääkäri oli tosi kiva, ihmettelen miten ollaan jaksettu muiden elukoiden kanssa käydä noilla öööm... ei niin kivoilla... Aluksi lääkäri teki Remule iha perustarkastuksen tunnusteli läpi, kattoi hampaat/korvat ja kokeili kivekset, kaikki oli aivan mainiosti, Remu on terve koira. Sitten päästiin itse asiaan eli rokotukseen, eläinlääkärillä oli sen verran hyvät lahjontanamit ettei Remu edes huomannu mitään pistoa : :D Siinä sitten hetki pyörittiin, lääkäri kehui Remua oikein komeaksi, saattaisikohan tuo vaikuttaa siihen, että pidin siitä eläinlääkäristä niin paljon?
  Sitten mentiin mummolle joka asuu kätevästi vastaanoton vastapäätä, Remu väänsi kivat kakat siihen talon nurmikolle ja oli pakko rientää heti siivooamaan kun kyylämummot heilutteli verhoja ärtyneeseen tahtiin. Tulomatkalla hauveli oli oksentanut autoon, mutta silloin ei ollut kerennyt siivota, joten haju oli ihana. Siinä sitten tehtiin pikasiivoukset ja lähdettiin kotiin. Remu nukkui koko loppuillan, kuulemma ihan normaalia rokotusten jälkeen tuollainen.

Nyt ollaan tässä viimepäivinä treenailtu hihnailua ja käytä tossa lähipuskassa juoksemassa sekä kuvaamassa, onnistuneita otoksia Remun omilla galleriasivuilla :) Pian alkaakin Remulla peruskoulutus kun tänään päästiin maagiseen 3 kuukauden ikään. Mun pitää vielä käydä taistelu itseni kanssa siitä, että mennäänkö koirakouluun vai ei. Sinänsä se opetus kun ei kiinnosta, osaan kyllä kouluttaa koiraa, mutta lähinnä se, että Remu tottuisi muihin koiriin "häiriönä"... En tiiä sitten kuinka paljon ne vetäjät tykkään jos opeten sitkeesti vaan omalla tavallani siella :D

Tänään mentiin tapaamaan Mantaa koirapuistoon. Siinä Jenniä odotellessa haisteltiin kääpiövillakoiraa aidan läpi, Remu tykkäsi siitä. Sitten Manta saapui, Remu oli aluksi aivan kauhuissaan, hirveä jättiläiskoira piikkipantoineen kun olisi tykännyt leikkiä ja lähti juoksemaan Remua kohden. Siinä sitten kiljuttiin panikoituneesti, mutta tilanne rauhottui kun kaikkien koirakirjojen vastaisesti napattiin Remu kiinni, pidettiin sitä mun vieressä ja tuotiin Manta haistelemaan, Remu tajusi ettei hurja hymyilevä punkkimimmi halukkaan murhata sitä, vähän vain leikkiä ja nuolla äidillisesti.

Missä vaan kuljenkin Remun kannsa, niin aina joku sanoo "Ihana koira", "Kaunis koira" tai tulee silittämään, kehut ei haittaa, mutta hihnassa kulkeminen alkaa olla hankalaa kun Remu on tottunut siihen, että jokainen ohikulkija alkaa paijaamaan sitä. Pitäiskö niille vaan sanoa, ettei nyt saa tulla silittämään? Toisaalta on kyllä iha kiva kun ihmiset tykkää mun koirasta, mutta en haluu sen hähläävän isonakin jokaisen vastaantulijan luokse :S

Ps. Remu tahtoo koirakavereita. Oon koht jo valmis alkaa pysäyttelee ohikulkioit kadul, ku en hirveest tunne mitään koirii :( Ois tosi ihanaa jos Remu sais jonku pennun leikkikaveriks :)

Ja vielä vähän kuvia

Aluksi pelotti hurja Manta

1542064.jpg

Sitten haisteltiin

1542065.jpg

Manta on aika hieno :)

1542066.jpg

1542067.jpg

Mut niin on Remuki : D

1542070.jpg

1542071.jpg

1542074.jpg